Sidste nyt

 

     

 

 

06-12-14

Yokiko kan tilføje klub vinder 2014 (KLBV14) til stambogen, som årets mest vindende japanske spids hanhund. Samt vinder af Tu-san pokalen, for årets mest vindende japansk spids med Tu-san i blodet. Derudover er han også blevet årets Guldhund 4, dvs. den 4. mest vindene hund af alle racer i spids hunde klubben... Jeg er så stolt af min skønne hanhund!

 

25-11-14

Besøg af min kusines børn på 6 og 4 år. Ziki hyggede sig rigtig meget hele aftenen. En gang skøde hund - altid skødehund. :-)

 

 

Dato 17-11-14

Stort tillykke til Kuld A med deres 3 års fødselsdag!

 

Dato 30-10-14

Stort tillykke til Kuld B med deres 1 års fødselsdag!

 

Dato 05-10-14

Udstilling ved SPK i Gjern gik bare så godt. Takira fik Excellent og en 3 placering i junior klassen. Yokiko fik Excellent m. CK, 1 placering 1BIK, BIR og BIS4. Derudover er har han fået endnu en titel på stambogen KLBV14, som årets mest vindende hanhund i SPK. Jeg er så stolt af min lille mand, 7,5 år gammel!

 

 

Dato 24-09-14

Vi har Takira hjemme på ferie nu her i næste 2 uger. Det er så skønt, at have denne lille energi-bombe i huset. Der er hele tiden gang i den og masser af glæde. Yokiko og hende får leget en del i haven. Hun har været med på arbejde på dyreklinikken og skal med til hundetræning i aften. Vi hygger en helt masse og nyder bare at hun er her :-)

Takira næsten 11 mdr. gammel.

 

Dato 24-08-14

National Udstilling ved DKK i Århus i dag, 13 japanske spidser var tilmeldt:

Saito(Junior klasse), Very good, 2. placering. Hans første udstilling og han klarede det rigtig fint i ringen.  

Malik(Junior klasse Han), Excellent m. CK, 1 placering og BIK2. Takira(Junior klasse Tæve) Excellent m. CK, 1 placering, CERT, BIK1 og BIR.... Er så stolt af de 3 junior hunde! (Alle 3 er hvalpe efter Ziki og fra kuld B)

 

Dato 03-08-14

Fulgebjerg udstilling i spidshunde klubben.
Lørdag:
Takira(Junior klasse): Excellent med CK, 1 placering, BIR-Junior, Junior Club cert.
Yokiko
(Champion klasse): Excellent med CK, 1 placering, BIK1, BIR....
Søndag:
Takira(Junior klasse): Very Good, 1 placering
Yokiko(Champion klasse): Excellent med CK, 1 placering, BIK2
Et par dejlige dage med vores skønne hunde som begge gjorde det rigtig godt i ringen
 

Dato 29-06-14

Tillykke til Yokiko som bliver 7 år i dag! Det er vildt at tiden er gået så stærkt. De sidste 7 år har han beriget mit liv med div. trænings former bl.a. lydighed, agility, Rally-o, hundesvømning, ringtræning. Sammen har vi deltaget i 71 udstillinger, hvor han har vist hvilken fantastisk hund han er ved hans store tålmodighed, samarbejdsevne og udstråling. Vi har være på mange ture sammen, i sommerhus, i skov, på cykeltur mm. Jeg er dybt taknemmelig for hver dag jeg har med ham!  

 

Dato 17-06-14

Vi har vores skønne Malik på ferie i 14 dage. Han går rigtig godt i spænd med de to voksne hunde. Han ser rigtig meget på til Yokiko og skal helst ligge lige op og ned af ham. I weekenden skal vi på udstilling så vi øver os i at gå og stå. Da han kun er 7,5 mdr. gammel er der meget andet som er mere spændende end lige at skulle stå stille - Men øvelse gør mester ;-)

 

Dato 01-06-14

I dag har vi været på udstilling i Årslev. Takira var med i hvalpeklassen og fik SL og blev BIR hvalp, i Storring slog hun 7 hvalp af andre racer og blev BIS1 hvalp:-) Yokiko blev bedste champhan, 1 bedst i Køn og BIR.

Yokiko BIR  - Lucca BIM

 

 

Takira BIR hvalp                    Takira BIS1 hvalp

 

Dato 19-05-14

I år er det 35 år siden den japanske spids kom til Danmark. Det har vi fejret på Hasmark Camping her i helligdagene. Fredag var der skue med dommer Rose-Marie Emery, lørdag var der foredrag om den japanske spids samt ringtræning og andre aktiviteter. Om aftenen spiste og hyggede vi sammen. Nogle skønne dage med en masse dejlige mennesker og deres smukke hvide hunde.

På skuet blev Yokiko BIR Champ, Kioko fra vores kuld A, BIR i åbenklasse og Takira fra vores kuld B BIR hvalp og BIS1 jubilæumsvinder.

 

Dato 26-04-14

Vi har haft en skøn dag på årets første udendørs udstilling i Bredsten. Det gik rigtig godt for vores kennel:

Malik babyklasse SL, 1 placering BIR baby. Det var Malik's første udstilling.  

Takira babyklasse SL 1. placering(af 3 tæve-babyer).

Kioko Åbenklasse Excellent m. CK 1 placering BIK4. Tillykke til Stine, rigtig flot handlet!  

Yokiko Champklasse Excellent m. CK 2. placering BIK2.

Så hjemme igen er en meget stolt opdrætter og ejer.!

 

Takira og jeg.

Malik BIR baby

 

Dato 09-02-14

Udstilling DKK i Fredericia i dag:

Takira, SL, 2. placering kun 3,5 mdr. gammel (baby klasse, ud af 3 tæver)

Kioko(fra kuld A), excellent m. CK. 1 placering, Cert og BIK3(Åben klasse). Dette er Kioko's 2 cert, så han mangler kun 1 cert for at få titlen Dansk Champion.... :-)

Yokiko, Excellent m. CK 2. placering og BIK2(champion klasse).

Tak til alle for en super god dag og kæmpe tillykke til Stine med Kioko!

 

Dato 02-02-14

Takira har været på sin første udstilling, et skue ved DKK kreds 3 i Årslev. Hun fik bedømmelsen SL(Særdeles lovende) og blev bedste baby i racen. Hun fik en super god og detaljeret kritik. Jeg er meget stolt over, hvordan hun tog hele dagen taget i betragtning af at hun kun er 13 uger gammel, og det er første gang hun har været et sted med så mange hunde og mennesker...

 

Dato 18-01-14

Takira har været til sin 2 hvalpetræning i dag og jeg har været heldig, at stå på side linjen i regnvejr to lørdag i streg ;-) Sjov at følge lidt med i dagligdags træningen. Hun er en lille bestemt dame med masser af gåpåmod og krudt! Hun lærer vildt hurtigt og man kan se hun bare rigtig gerne vil lave noget... 

Jeg har fornøjelsen af at træne ringtræning med hende, så vi øver lidt så hun ved, hvad det drejer sig om inden vi skal på skue om 2 uger og hun skal på hendes første udstilling om 3 uger... Glæder mig til at se, hvordan hun tager det at komme med på udstilling. Det bliver rigtig god socialisering for hende, at komme ud og opleve en masse andre hunde og mennesker :-)   

 

Dato 05-01-14

Så er alle vores skønne hvalpe fløjet ud i deres nye liv og vi ønsker dem alle alt mulig hed og lykke frem over. Heldigvis har vi udstationeret tæven Takira og en af hannerne Malik har vi lavet delt ejerskabet på. Så disse to hvalpe har vi ikke helt sluppet alligevel - vi glæder os til at være med i deres liv fremover :-) Se Takira og Malik's billeder under "vores hunde". 

 

Dato 08-12-13

Juleudstilling Nyborg.... Yokiko excellent m. CK. 1 bedste champion han, 1 Bedst i Køn, BIR(Bedst i racen) og BIS2(Bedst i storring2)! Er så stolt af min lillemand der bare gjorde det super godt i ringen....! Sikke en måde at slutte/starte året på ;-) Dejlig dag i selvskab med dejlige hunde mennesker... Tak for i år, jeg glæder mig til at se jer alle på udstillingerne i 2014 :-)

 

 

Dato 17-11-13

 

HURRA!!! I Dag fylder kuld-A 2 år! Stort tillykke til Akira, Hina og Kioko....

 

Her er Hina, Akira og Kioko 5 uger gamle - Åhhh det føles slet ikke som om der allerede er gået 2 år ;-)

 

Dato 03-11-13

Dansk Vinder udstilling i Herning i dag. Yokiko fik Excellent m. CK, blev 2 bedste champion han og  2. bedst i Køn. En dag hvor der var 39 tilmeldt i vores race. Dommeren var ret hård og gav meget få excellent og kun 4 hanner fik CK... Så jeg er rigtig stolt af min lille mand som bare løb og stod så flot! 

Kioko (Yokiko's og Ziki's søn) stillede i mellem klasse og fik excellent med en 1 placering i hans klasse(i går stillede han også i mellem klassen og fik excellent m. CK, 1. placering i hans klasse) ;-) 

Yokiko's mor Papaya som snart bliver 11 år fik titlen Dansk Veteran Vinder 2013, stort tillykke til hende :-)    

 

Dato 30-10-13

Ziki har født 4 hvalpe... 3 hanner og 1 tæve... Følg dem på Kuld B siden uden "hvalpe"...

 

Dato 25-10-13

Ziki har været ved dyrlæge og fået taget drægtigheds røntgen. Denne viste at hun gemmer på 4 hvalpe. Hun er nu 8 uger henne, så vi venter med spænding på hvornår hun går i fødsel...

 

Dato 15-10-13

Ziki er nu snart 7 uger henne og er ved at være en tyk lille dame, hendes vægt er gået fra 7,3 til 8,3 kg. Så bliver spændende at se hvor meget mere hun tager på før hvalpene kommer. Hun er i hvert fald begyndt at puste lidt mere og virker af og til besværet af den stramme mave.

 

Dato 02-1013

Ziki er nu gået fra at have heldags kvalme, hvor hun virkelig skulle lokkes til at spise, til kun at have lidt morgen kvalme. Så nu spiser hun helt vildt om eftermiddagen og aftenen. Hendes krop begynder også at vise tegn på hendes drægtighed. Hun er nu 5 uger henne, så fra nu af vil vægten også begynde at ændre sig. Hun vil blive vejet 1-2 gange om ugen nu her, så vi kan følge lidt med i hvad der sker.

 

Dato 25-09-13

Ziki er i dag scannet drægtig. :-)

Så det er ikke uden grund hun de sidste par dage har haft kvalme, og ikke har ville spise sin mad... Lige nu viste scanningen at hun gemmer på minimum 3 hvalpe. Da der stadig kan nå, at ske meget ved vi selvfølgelig ikke præcis, hvor mange hvalpe der kommer. (følg med på hvalpe siden)

Er du/I interesseret i en hvalp fra os, er I velkommende til at sende mig en mail, hvor I fortæller lidt omkring jer selv og hvorfor I ønsker en japansk spids: Pinkca_ssn@hotmail.com  

 

Dato 24-09-13

Nu kan vi også findes på Facebook - Så er du/I interesseret i at følge lidt mere med i vores hverdag kan du/I "Like" vores side: https://www.facebook.com/kennelmaiwei 

 

Dato 01-09-13

Ziki og Sami har parret og vi forventer hvalpe i starten af november. Er du/i interesseret i en hvalp fra os, er i meget velkommende til at skrive til mig og fortælle lidt omkring jer selv mm. pinkca_ssn@hotmail.com

Se billeder af Sami og stambog her...

 

Dato 21-08-13

Jeg har valgt at lave en side her inde som hedder Video Blog. Her vil jeg ligger lidt video'er ind af min hverdag med mine to japanske spidser. På denne måde kan i følge med i vores liv på en nyere og mere spændende måde: http://www.japansk-spids.dk/VideoBlog.html

 

Dato 20-08-13

Ziki er nu 4 dage henne i løbetiden. Yokiko har været lidt mere efter hende i aften. På fredag flytter han hjem til mine forældre og skal blive der til Ziki er færdig med hendes løbetid.

Fredag aften henter jeg Sami(hanhunden) som forhåbentlig i løbet af næste uge syntes Ziki er rigtig lækker ;-)

Se mere omkring Sami og den kommende parring her.

 

Dato 16-08-13

Ziki er gået i løbetid. Så vi forventer at hun skal parres om ca 1-2 uger.

 

Dato 04-08-13

Fuglebjerg udstilling idag: Kioko hvalp efter Ziki og Yokiko fra vores første kuld fik Excellent med CK, Certifikat og blev BIK4. Det er Kioko's første cert, han er nu 1 år og 9 mdr. Stort tillykke til hans ejer Stine og Daniel. Jeg er bare så stolt af den lille mand og hvad ham og Stine har opnået i forhold til udstilling og alt den træning der ligger bag! - Godt gået!

 

 

Dato 16-07-13

Malene og Brian har fornøjelsen af at passe Lille Luca, som er datter af min Yokiko(Far) og Malenes Lucca(mor). Brian Klitskov har taget disse smukke billeder af hende:

 

Hun er nu 15 mdr. gammel. På stambogen hedder hun: Inu-Chibi's Deluxe Little Lady Luca  - hun er rigtig blevet en smuk ung dame :-)

 

Dato 26-06-13

Ziki bliver børstet af min mor(nu må der da snart heller ikke være mere pels hun kan smide) - Yokiko slapper bare af hjemme i mine forældres stue... Ja ja, det er livet at være på besøg...

 

 

Dato 15-06-13

DKK Vejen udstilling i dag: Yokiko fik excellent med CK og blev bedste champ han, bedst i køn og BIM samt fik Cacib:-) Kioko hans og Ziki's søn fik Excellent med CK, blev bedst i mellem klasse og 4 bedst i køn. Fuji og Baby som Yokiko også er far(mor er Lucca) til var også med, de fik begge very good og blev 1 og 3 bedst i junior klassen. Zarzu (stabyhuon) blev BIR hvalp. Da det havde lovet skybrud tog vi tidligt hjem så vi undgik regnen. Så jeg fik ikke rigtig snakket med folk som jeg plejer, det må blive næste gang :-)  

 

Dato 06-06-13

Kioko fra vores første kuld har gennemført og bestået "kørekort til hund" bronze, ved DKK. Rigtig godt arbejde - kæmpe tillykke til Stine! Så nu kan KTH-B tilføjes stambogen :-)

Kioko 1,5 år.

 

Dato 22-05-13

Jeg nåede lige, at få taget et par billeder af Ziki, som lå og kølede af i bedet, mens solen bagte i sidste uge :-) Denne uge har hun startet fældning, og nu er vejret bare såå dårligt igen... Så inden længe har jeg en tæve i bikini, da hun plejer at fælde helt i bund om sommeren.

 

 

Dato 03-05-13

Her til eftermiddag har hundene og jeg været en times tid i skoven. Yokiko var "pakæsel". Med hans lille backpacker bar han en cola til mig, lækre hundeguffer, mobil og nøgler. Han er så god til at gå med den, og han bliver vildt glad når han har den på(fordi han ved han får guffer). Da vi kom til skoven fik han tasken af og kunne løbe frit op til legepladsen, hvor vi sad og nød solen. Hjemme igen er han vildt træt, der skal alligevel bruges lidt hjerne når man sådan er blevet arbejdshund ;-)

Yokiko med backpacker.

Billedet er ca. 2 år gammelt.

 

Dato 02-05-13

Jeg er lige startet på et 6 ugers online kursus, udbudt af University of Minnesota: "Canine Theriogenology for Dogs Enthusiasts, by Margaret V. Root". Kurset omhandler anatomi, avl og reproduktion samt lidt om sterilisering og kastration af hunde. Hele kurset er på engelsk, så godt Google oversæt kan hjælpe hvis der er nogle svære fag ord på engelsk :-)  Håber jeg kan lære mere og at det kan supplere min uddannelse som veterinærsygeplejerske.

 

Dato 02-04-13

I går brugte vi hele dagen ude i solen sammen med hundene. Først blev nogle nye agility-ting lavet færdig, derefter hoppede vi på cyklerne og tog i skoven med grill og pølser. Så da vi kom hjem igen ved 16.00 tiden, havde vi to meget trætte hunde, der sov resten af aftenen. :-)

 

 

 

Dato 25-03-13

Igår var Yokiko og jeg med til det årlige Kenneltræf i Odder, som afholdes af Inu-Chibi, Nezumi og Kisujin. Rigtig hyggeligt! Stine, Daniel og Kioko fra vores første kuld var der, samt alle tre piger fra Yokiko og Lucca's kuld. Så jeg fik taget billeder af de unge hunde sammen med deres forældre, selv om at det var svært, at få alle 5 hunde til at kigge samtidig. Jeg syntes det er sjovt og dejligt at se hvor meget de ligner deres mor og far, samt hvor ens de er på mange punkter.

Lille Lucca, Lucca(mor), Yokiko(far), Baby og Fuji

 

Kioko og Yokiko (Søn og Far)

 

Dato 21-03-13

Yokiko og jeg har i dag været ved dyrlægen, for at få tjekket bisser. Hans tænder var rigtig finde, så ingen tandrens i denne omgang. Nu skraber jeg også selv tandsten af med en scaler på begge hunde, men rart lige at en dyrlæge også siger at det er fint. Vi fik en godte-pose med hjem til hundene, med tyggeben og foder fra Royal Canin til tænder og en tandpasta og tandbørste fra Virbac, rigtige fine sponser gaver! Og så kom jeg lige til at købe ekstra godbider og nogle havkatte stænger som også skulle være gode for tænderne ;-) Altid en fornøjelse at købe ting til hundene, de bliver så glade hver gang :-)

 

Dato 20-03-13

I fødselsdagsgave af familien har jeg fået kegler som jeg skal bruge til min agilitybane hjemme i min have. Keglerne er med huller og kan bruges til mange forskellige ting, bl.a spring, fremad sendelse, slalom, touch mm. Så nu kan jeg endelig få mig en hel agilitybane da jeg allerede har en tunnel og "slalom-pinde". Glæder mig til alt den dumme sne forsvinder, så hundene og jeg kan komme ud :-) Når det er muligt ligger jeg billeder ind...

 

Dato 18-03-13

Endelig har jeg fået to helt normale hunde igen efter Ziki's løbetid. Dejligt at de kan gå sammen igen og at jeg kan snakke og lege med dem som jeg plejer. Yokiko skal i bad i denne uge, så han kan blive fin ;-)

På søndag skal han og jeg til det årlige kennel-træf i Odder. Ziki bliver hjemme ved Mads, da jeg ikke mener hun skal med og stresses af alle de unge hanhunden som helt sikker syntes at hun stadig dufter godt ;-) Jeg glæder mig rigtig meget, det plejer at være en kanon dag, med en helt masse japanske spidser. Så håber vi får solskin og ikke snestorm eller regnvejr, så vi alle kan være ude hele dagen...

Dato 19-02-13

Jeg ønsker at støtte Kampagnen ”tjek hvalpen – før du handler” der udspringer af et
samarbejde mellem Den Danske Dyrlægeforening,
Fødevarestyrelsen og Dansk Kennel Klub. Jeg ligger derfor linket ud her for, at folk kan blive opmærksomme på, problemet med østmafia der sælger syge hundehvalpe(læs bl.a. denne artikkel: http://www.dkk.dk/nyheder/Nyheder-10471).

Man skal tænke sig om når man skal have hvalp og bestemt ikke købe en hvalp på en rasteplads, hvor man ikke kan se hjemmet, tæven, registreringspapire mm.

Se kampangenen og få råd omkring det at købe hvalp, Gå ind på linket: http://tjekhvalpen.dk/Sider/indenkoeb.aspx

 

Dato 11-02-13

Lørdag var vi på udstilling ved DKK i Fredericia. Yokiko fik Excellent m. Ck, 1 placering og BIK 3, Jeg skulle også handle Lucca som fik Excellent m. Ck 1 placering og BIK2. Derudover skulle jeg hjælpe Line og René med at handle deres nye hund Zarzu på kun 3,5 mdr. Han fik SL og blev BIR Baby. Da vi skulle i storring var han bare så træt at han lagde sig ned midt inde i ringen og måtte bærres ud ;-)

 

 

Dato 28-01-13

Vi har i disse dage feriebarn på besøg. Lucca skal være her i 14 dage. Alle hundene hygger sammen. Ziki og Lucca går og mysser, mens Yokiko og Lucca leger lidt mere vildt sammen.

I forhold til, hvad man skulle tænke er det faktisk utrolig nemt, at have alle 3 med på gå turene. Lucca tuller bare stille og roligt med, hun går dog ikke så hurtigt som vi andre er vandt til, så turene tager lidt længere tid. Jeg prøver at opmuntre hende til at gå foran, men hun vil helst gå ved siden af en.

Ligesom Ziki er Lucca en rigtig skødehund, hun elsker især at ligge og sove på ens mave - det er vildt hyggeligt!

På søndag skal Ziki og jeg på skue, så jeg er rigtig spændt på at se hvordan det kommer til at gå, hun er ikke ret glad for at være i ringen, så vi er bare afsted for at øve os:-)

 

Dato 10-01-13

Jeg har lånt en udstoppet mår weekenden over. Så ville lige teste hvordan mine egne voksne hunde reagerede på den. Rigtig sjovt at se... Måren placerede jeg i stuen, hvor hundene er vandt til at være meget. Ziki var den første til, at lægge mærke til den. Hun strakte sig så lang som hun var i første omgang, og kom derefter tættere og tættere på. Yokiko gik bagved dyret og kiggede og snuste derfra. Han undersøgte stille og roligt dyret, først på ryggen, så halen, så bagben mm. for til sidst at ende foran hovedet og dutte den på næsen... Ziki syntes rimelig hurtigt at den blev kedelig... Skønt at se hvor nysgerrige de begge er, og hvor hurtigt de acceptere nye ting.

 

  

 

Dato 30-12-12

Vi ønsker alle et rigtig godt nytår!

Håber alle kommer godt ind i det nye. For vores vedkommende skal årets sidste aftens fejres hos Mads forældre, hvor der bliver 4 hunde i alt. Yokiko er ikke så glad for alt det krudt så hundene plejer at være i stuen kl 24.00 med højt musik og gadinerne trukket for. Vi går en lang tur inden vi køre til Kolding så de er godt gået af, inden det for alvor begynder med det store krudt...  

Tak til alle vores hundevenner, venner og familie for året der er gået - vi ses i det nye!  

 

Dato 21-12-12

Idag har Ziki og jeg været i Kolding for at sige hej og byde velkommen til familiens sidst nye ankommende. Zarzu en Stabyhoun på knap 9 uger. Han er flyttet ind hos Line og René. Jeg havde kun Ziki med, da hun er meget rolig og vi ville gerne have, at den lille hvalps første møde med vores spidser var positivt. Det gik rigtig fint. I starten skulle Zarzu lige se Ziki an, helst siddende på skødet af Line eller jeg. Ziki satte ham på plads to gange ellers gik de bare rundt sammen. Så det var bare rigtig dejligt. Vi glæder os rigtig meget til at følge ham i hans liv...

 

 

 

 

 

Dato 08-12-12

Årets sidste udstilling blev afholdt(som altid) i Nyborg. Ziki og jeg var med som heppe-piger ;-)

Kioko(Ziki og Yokiko hvalp) blev bedste junior, BIK4 og BIS3 junior! Super flot og stort tillykke til Stine.

Lucca blev Dansk champion idag! Tillykke til Malene.

Papaya(Yokiko's mor) blev bedste vetaran, BIK3, BIS1 vetaran og årets veteran guldhund samt årets agility hund! Tillykke til Annie.

Derudover var Inu-Chibi´s Deluxe Kung Fu Fuji og Inu-Chibi´s Deluxe Ice Ice Baby(Lucca og Yokiko døtre) med og begge fik SL med en 2 og 3 placering i hvalpeklassen.

En rigtig god måde at slutte året på med alle de fine resultater.

Tak til alle i dejlige hundemennesker for udstillingsår 2012, jeg glæder mig til vi mødes igen i det nye år.

 

Dato 17-11-12

Kuld Aiko fylder 1 år idag... Stort tillykke til Hina, Akira og Kioko med fødselsdagen.

 

Dato 03-11-12

Udstilling i Herning idag. Kioko (Yokiko og Ziki hvalp) blev DKJV12 og BIK2 ud af 18 tilmeldte hanner. Hans første titel og han bliver kun 1 år om 7 dage. Jeg er så stolt af ham og hans ejer og handler! Jeg har stået på stand for Equidan hele dagen og uddelt en masse foder mm :-) Så har haft vildt travl så jeg er bare træt! Glæder mig til endnu en dag imorgen med udstilling og messe-stand...

 

Dato 26-10-12

Så er vi flyttet fra Kolding til Give og er kommet godt på plads. Hundene har fået en stor have de kan løbe og lege i, hvilket de nyder i fulde drag! Yokiko opførte sig som en vild teenager igår og løb rundt og legede med sig selv og hans tyggeben - skønt at se de nyder det. Ziki kunne bo derude hvis hun måtte, vi bliver nødt til at sige fra ellers vil hun ud og ind hele tiden... :-)

 

 

 

Dato 14-10-12

Gjern udstilling i går: Kioko  (Ziki og Yokiko's hvalp) fik excellent med CK, 1. placering i juniorklassen, 3 bedst i køn og BIS 1 junior! Stort tillykke til hans ejere Stine(som handlede) og Daniel! Rigtig godt gået!

 

Dato 25-08-12

Idag var Stine og jeg på udstilling i Århus. Jeg og Ziki var med som hoppekor og Stine stillede med Kioko for første gang i Junior klassen. Udstillingen skulle være udendørs, men pga. et voldsomt regnvejr var banerne oversvømmet og alle 700 hunde blev rykket ind i en meget lille hal. Så ringene var meget små og lå op og ned af hinanden. Vi var glade for vi ikke skulle stå og blive driv-våde, men vi sad godt nok også tæt.

Der var desværre heller ikke tæppe på gulvet, så mange af hunden gled rundt inde i ringen.

Kioko havde ikke været udstillet indenfor før, så dette blev han debu. Det gik rigtig godt! Dommerenen målte han på bordet, hvilket Kioko ikke syntes var vildt fedt. 36 cm, så han har en rigtig godt størrelse (ligesom sin far):-) Kioko fik hans første excellent og en 1. placering i hans klasse. Tillykke til Stine og Kioko med det fine resultat!  

 

Dato 13-08-12

Lørdag og søndag har vi været til den årlige dobbelt udstilling i Fuglebjerg. Yokiko var meldt til begge dage. Desværre var dommerne ikke helt vilde med hans type. Så han måtte nøjes med en 4 plads begge dage:-( Stine og Daniel var også med sammen med Kioko(Ziki og Yokiko hvalp). Han fik SL med 1. placering og blev BIR hvalp begge dage samt BIS2 lørdag og BIS3 søndag. Om søndagen var Nanna og Christian også med, med Akira(Ziki og Yokiko's hvalp), det var første gang hun skulle udstilles, men det gik bare rigtig godt, hun fik også SL med 1 placering:-) Begge hvalpe er nu 8 mdr. gamle. Se billeder af hvalpene fra dagen inde på deres sider, under kuld Aiko.  

 

 

Dato 01-08-12

Vi har i denne uge været i sommerhus ved Blåvand... Skønt at komme væk hjemme fra med hundene... Vi har indenfor de sidste 14 dage også fundet ud at af vi skal flytte til hus med kæmpe have til oktober! Da jeg starter nyt job.

Vi har også været så heldige at have hørt fra ALLE vores hvalpe de sidste 14 dage! Alle har det godt og har været med på sommer ferie. Hvilket kun kan bekræfte at den japanske spids er en hund som nemt kan komme med nye steder og som tilpasser sig det sted dens ejere er.... Tak til både Akira, Hina og Kioko's forældre for hilsnerne!!! Vi sætter meget stor pris på opdateringerne samt billederne!

 

 

Dato 12-07-2012

I denne uge har vi feriebarn på besøg. Lucca kom tirsdag og skal blive til næste tirsdag. Hende, Ziki og Yokiko hygger rigtig meget.

Idag har vi været tidligt oppe og løbe, hvor alle 3 hunde var med. De fik lov til at løbe frit på en indhegnet plads som er på vores løberute. Alle tre nød det i store drag.

Her til aften har de fået tyggeben. Pigerne skiftede i starten til at stjæle hinandens og Yokiko's(Så stakkels Yokiko havde ingen til sidst). Så jeg give Yokiko et nyt tyndt et. Og så blev der ro. Pigerne lagde sig sammen på puden og Yokiko søgte ly i transportkassen. Så alle har nu brugt en time nu på at tygge ben... :-) 

I weekenden skal vi bare hygge om alle tre hunde. Nyder at have en ekstra hund omkring mig. Og når hun nu går så godt i spænd med de to andre er det jo ingen sag ;-)   

 

Dato 06-07-2012

Hurra hurra hurra.... Ziki fylder 3 år idag! Tillykke til min smukke pige. Tænk at det snart er 3 år siden jeg fløj til Sverige og hentede hende - sikke tiden den går... Måske der også venter ekstra god aftensmad til dem i aften? ;-)

 

Dato 29-06-2012

Hip hip hurra..... Yokiko fylder 5 år idag! Vi fejrede morgen med ekstra lækker morgenguf til begge hunde;-) Og mon ikke det bliver til rigtig god aftensmad også....

 

Dato 26-06-2012

Ziki og jeg har her til aften være hjemme og besøge Hina (Ziki & Yokiko's datter). Rigtig hyggeligt og skønt at se hende igen.

Hun er ved at blive en rigtig lille dame:-) Og sikke fint hun bor med en helt masse plads hun kan boltre sig på. Den dame har det vist som en lille prinsesse;-)

Tak til Winnie og Jens fordi jeg lige måtte kigge forbi:-) Det er bare så dejligt når man kan følge lidt med i hvordan "vores" små guldklumper har det....!

 

Dato 22-06-2012

Det er næsten ikke til at forstå at det er 7 mdr. siden Ziki havde hvalpe. Men når Hina's menneskemor (Winnie) fortæller, at lille Hina er kommet i løbetid, mærker man virkelig at tiden flyver...

 

Dato 17-06-2012

I morges stod Mads, jeg og hundene op kl 03.30 for at vende næsen mod Ballerup kl 5.00... Uhhh, hvem står op så tidligt bare for at tage på udstilling? - Det gjorde vi altså. Og rigtig godt vi gjorde det.

Yokiko klarede det super flot han fik excellent med CK blev bedste champion han, 1 bedst i køn og BIR med CACIB og kan nu også bryste sig med titlen KBHV12(Københavnsvinder 2012)! Wuhuuu.

Ziki gjorde det så godt hun nu kunne. På trods af hendes nervøsitet for ringsekretæren og ringteltet fik hun excellent med CK og blev hun bedst i åben klasse og 2. bedst i køn med cert - hendes første cert! Dommeren roste begge hunde til skyerne, så jeg var bare rigtig stolt.

Stine og Kioko(Ziki og Yokiko's søn) var også med, han blev BIR hvalp og fik også komplement med fra dommeren - rigtig godt gået!

Så alt i alt en super god dag for Kennel Maiwei;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kioko BIR hvalp

Se stort billed på Kioko's side her.

 

 

Dato 28-05-2012

Søndag var Ziki og jeg på udstilling i Ålborg. Der var 12 japanske spidser til meldt. Ziki klarede det bare så flot. Hun fik excellent og blev 2 bedste tæve i åben klasse ud af 5 tæver og 2 BIK:-) Så jeg er meget glad og glæder mig til at hun også skal med til Ballerup. 

Så har jeg endeligt fået taget nogle nye billeder af hende: 

 

 

Dato 22-05-2012

Så er Ziki badet og vasket, hun skal udstilles i Ålborg på søndag. Så mangler hun bare at få klippet øre og poter, hvilket først bliver imorgen, da jeg skal træne hunde i næsten 3 timer i aften. 

Det er præcis 1 år siden hun blev udstillet sidst, så jeg er meget spændt på hvordan hun tager det....

 

Dato 22-05-2012

I weekenden har Yokiko og jeg været i Salzburg til WDS. Vi boede på et B&B i Ingolstat, så vi kun skulle køre 2,5 time på udstillingsdagen lørdag.

Yokiko blev 3 bedste champion han. Malene havde Papaya med som blev 2 bedste veteran tæve.

På trods af at jeg var syg hele turen, syntes jeg det var nogle gode 3 dage:-) Meeeen der går nu nok lidt før jeg igen sætter mig ind i en bil for at kører over 1000 km. frem og tilbage på 3 dage.... 

 

Dato 16-05-2012

Fredag morgen kl 7.00 sætter Yokiko og jeg næsen mod Salzburg. Vi skal deltage i verdens udstillingen (World Dog Show). Så da jeg har fået ondt i halsen og frygter en kommende halsbetændelse, har jeg droppet Ziki's lydighedstræning i aften og købt hende en bamse pga. dårlig somvittighed. Hun er heldigvis vildt glad for bamsen ;-)

Yokiko er blevet badet og fået klippet negle, så han bare lige skal børstes op igen i morgen og have klippet øre og poter....

Vi skal køre sammen med Malene og Brian derned, så glæder mig rigtig meget. Der er pt. tilmeldt 30 japanske spidser...

 

Dato 21-04-2012

I dag har vi været på udstilling i Bredsten. Ziki var med på en kigger og Yokiko blev udstillet.

Derudover var Kioko (Ziki & Yokiko hvalp) med på sin først udstilling og stillede i Baby klassen. Det gik bare så godt i ringen, og på trods af en dommer der virkelig mærkede alt igennem på bordet tog han det så pænt. Resultatet blev SL og BIR Baby - rigtig STORT tillykke til Stine og Daniel!

Yokiko blev 4 bedste champ han og 4 BIK.

Papaya (Yokiko's mor) blev BIM og Bedste vetaran 9 år gammel, bare så flot!

 

Kioko under ringtræning lige før udstillingen....

 

Dato 19-04-2012

Langt om længe fik jeg sparret sammen. Og jeg har nu gennemgået den lovpligtige hundeholderuddannelse ved DKK(4 dags kursus) samt jura kursus ved DKK. Og søger nu eget kennelmærke!

 

Dato 15-04-2012

Lucca fødte d. 11-04-2012 4 tæver, desværre klarede den sidste det ikke. Så Yokiko er blevet far til 3 friske og raske tæver. Så vi glæder os rigtig meget til at se dem :-) Alle tæver er reserveret.

 

Dato 27-03-2012

I dag var jeg så heldig at Hina tog hendes menneske mor og far med lidt før til træning, så jeg kunne få lidt billder med hjem.

Hina og Yokiko fik lov til at lege lidt og vi kan vist godt sige at farmand måtte løbe stærkt! Lille Hina var i fuld fart hele tiden. Så billederne bære også lidt præg af en aktiv lille dame. Winnie fik hende dog til at sidde et par gange;-)

Her er lidt af billederne - ellers se Hina's side her....

 

 

 

Dato 26-03-2012

I weekenden har vi været til japansk spids træf som holdes hvert år af kennel Inu-Chibi, Nizumi og Kisujin. I år var der tilmeldt 54 japanske spidser + deres familier.

En rigtig hyggelig dag med masser af solskin.

Yokiko blev lånt ud til Camille en 9 årig pige der sammen med sin familie venter på at få en lille hvalp. Yokiko og hende fik løbet lidt agility og hun havde ham også mens vi trænere ringtræning. De var bare så gode begge to. Jeg selv havde Ziki der virkelig trænger til, at få opfrisket hendes ringtræning!

En del af hannerne syntes Ziki var meget interessant, jeg påstod hårdnakket at hun ikke var i løbetid(for hun var hverken hævet eller noget) - men i dag er hun hævet og Yokiko går og holder øje med hende, så mon ikke hun er ved at gå igang.... (de hunde er nu engang lidt klogere end os andre) ;-)

Brian kom kort forbi med Lucca som venter hvalpe sammen med Yokiko - hold op hun er blevet lidt små tyk ;-) Jeg er bare så spændt på at følge de kommende hvalpe!

 

Dato 16-03-2012

Så er jeg startet og har gennemfør DKK's hundeholder uddannelse del 1+2. Så mangler jeg bare del 3+4 og et jurakursus og så kan jeg få søgt mit kennelmærke:-)

 

Dato 23-02-2012

En hilsen fra Kioko på Fyn. Den lille fyr vokser og vokser, og har det rigtig godt. Stine og Daniel har taget dette skønne billed af ham, til deres ugentlige træning på hvalpehold. Måtte bare dele det med jer. 3 mdr. gammel, sikke en koncentration ;-)

 

Dato 16-02-2012

Ny hjemmeside! Denne er stadig under opdatering, så enkelte sider er endnu ikke helt færdige...

 

Dato 15-02-2012

Yokiko og Lucca har parret og Kennel Inu-chibi forventer derfor hvalpe i slutningen af uge 15, starten af uge 16.

Kontakt Annie Dybvad hvis i er interesseret i en hvalp: www.inu-chibi.dk / annie@inu-chibi.dk

 

 

Dato 13-02-2012

I dag har Yokiko, Line, Sofie og jeg været til årets første udstilling i Fredericia. Stine og Daniel som har Kioko

en hvalp efter Ziki og Yokiko kom og var med på en kigger hele formiddagen. Kioko den lille fyr tog det hele i stiv arm og var rigtig

opmærksom, nysgerrig, glad og legesyg - dejligt at se hvor stor han er blevet på bare en mdr. :-)

Man bliver bare så lykkelig når man ser hvor godt sine hvalpe har det hos deres nye ejere!

I ringen gik det rigtig godt for Yokiko og jeg. Yokiko fik excellent med ck og blev 1 .bedste champhan, 1. bedst i køn, BIR :-)

Kiki, Yokiko's halv søster blev BIM og fik hendes 2. cert, bare så godt gået!

Skønt at starte året sådan!