Lidt om os

 

    

 

 

Jeg er 27 år. Jeg arbejder som og er uddannet Aut. veterinærsygeplejerske med smådyr i speciale, samt med valgfri specialefag indenfor adfærd. Jeg er derudover også uddannet lydighedstræner ved DCH.

Jeg bor i Vonsild(Lige udenfor Kolding) sammen med min kæreste Mads der er 28 år og arbejder i bank.

Vi er så heldig at være ejere af 4 skønne japanske spidser. 
2 tæver:

  • Ziki som jeg har hentet i Sverige  
  • Takira som vi selv har opdrættet(som er udstationeret ved mine forældre i Give.) 

2 hanner:

  • Yokiko som var vores første japanske spids
  • Malik som vi selv har opdrættet(som vi ejer som dele hund og som bor i Randers.)  

 

Det er meget vigtig for mig, at mine hunde er glade, sociale og aktive. Bl.a. derfor har vi valgt at udstationere Takira og Malik, så vi er sikker på de for den opmærksomhed og træning som de bør.  
Jeg sørger for, at træne med begge hunde(Ziki og Yokiko) så meget som jeg kan. Derudover kommer de med mig alle steder for, at se så meget forskelligt som muligt.

Kig under aktiviteter for mere...

 

Jeg udstiller på alle de udstillinger der er her i Jylland og på Fyn (ved DKK og SPK). Engang i mellem bevæger vi os også over på den anden side af broen for, at deltage i udstillinger på Sjælland.

Det er også blevet til et par udstillinger i udlandet.

Se under resultater for mere...

 

Yokiko er en meget social hund, han er meget nysgerrig og vil gerne hilse på alle de dyr vi møder.

Han er en meget intelligent hund, som hurtigt lærer nye ting, og som meget gerne vil lave noget hele tiden.

Yokiko er verdens største kælepot, han elsker at hygge, lege og nusse:-)

 

Ziki er en meget selvstændig dame som nok skal sige til når hun vil noget, og hvis hun ikke gider så går hun sig vej. Hun elsker at sidde på skødet og snakke selvom hun tit at ved at dø af varme. Hun er meget stille og rolig.

Hun er utrolig glad for andre hunde og meget loyal overfor de mennesker hun kender. Hun vil meget gerne snakke med dem vi har på besøg både fremmede som velkendte :-)

 

Takira er en meget bestemt lille dame, som er rigtig kvik og lærenem. Hun er en lille energi-bombe, og en meget glad pige. Hun er meget social og er hele tiden med hvor der sker noget. Jeg har fornøjelsen af at udstille hende og vi prøver at se hende så meget som vi kan i og med hun bor ved mine forældre.

 

Malik er en meget rolig og kærlig hund. Han er lærenem og vil gerne samarbejde. Han elsker at være ude og kan bruge flere timer på Terrassen.

 

Generelt er hundene meget glade og livlige, og som giver os mange lyspunkter i hverdagen!