Lidt om mig:


Jeg er 36 år. Jeg arbejder på en dyreklinik og er uddannet Aut. veterinærsygeplejerske med smådyr i speciale, samt med valgfri specialefag indenfor adfærd.

Jeg har taget Dkk opdrætteruddannelse og den lovpligtige hundeholder uddannelse. 

Jeg er derudover også uddannet lydighedstræner ved DCH.

Jeg træner hvalpehold i forår/sommer perioden.

Jeg bor i Vonsild i det sydlige Kolding sammen med min mand Mads der er 37 år og arbejder i bank.

Sammen har vi 3 børn, Emilia på 8 år, Sander på 5 år og Noah på 0 år.

Vi elsker at have hundene med på tur og kører ofte til forskellige legepladser i weekenderne med børnene, hvor hundene er med. Vi tager i sommer hus 2-3 gange om året, hvor vi selvfølgelig også har hundene med. 


Det er primært mig som står for kennelen, hvalpe, hundetræning, udstilling mm. Jeg er så heldig at være ejere af 3 skønne japanske spidser. 


4 tæver: 

Takira, som vi selv har opdrættet og som er udstationeret og bor i Give

Hailey, som vi selv har opdrættet. Hailey bor hjemme hos os.

Chloe, som vi selv har opdrættet. Chloe bor hjemme hos os.


Det er meget vigtig for mig, at mine hunde er glade, sociale og aktive. Bl.a. derfor har vi valgt, at udstationere Takira og Malik, så vi er sikker på de for den opmærksomhed og træning som de har brug for. 

Jeg sørger for, at træne med hundene(Hailey og Ziki) så meget som jeg kan. Derudover kommer de med mig alle steder for, at se så meget forskelligt som muligt.


Jeg udstiller på alle de udstillinger der er her i Jylland og på Fyn (ved DKK og SPK). Engang i mellem bevæger vi os også over på den anden side af broen for, at deltage i udstillinger på Sjælland.

Det er også blevet til et par udstillinger i udlandet. Hvor Yokiko opnåede titlen International Champion. 


Lidt om hundene:


Hailey er mit hjertebarn. Hun havde en meget hård start på livet, hvor hun var ved at dø for os lige efter fødslen og fik en infektion et par dage efter hun blev født. Hun måtte suppleres med sondemad indtil hun var 14 dage gammel.  Hun har udvilket sig til en utrolig dejlig pige! Hun er meget kærlig og imødkommende og elsker alle hun møder, mennesker som dyr. Hun er fuld af energi og med hvor der sker noget. Hun er nem at have med alle vejne, da hun er udadvendt og altid er glad, hun tilpasser sig hurtigt omgivelserne. Hun elsker at komme med i bilen. Hailey har haft 2 kuld hvalpe. 


Chloe er førte gang jeg beholder en hvalp efter en hund(Hailey) jeg også selv har opdrættet og hvor jeg selv har både mor og mormor. Chloe har temperament som sin mor og mormor, glad og livlig og elsker alle mennesker både dem hun kender og helt fremmede. Hun er den største skødehund. Hun elsker at ligge oven på mig og sove. Hun er glad og hengiven overfor børnene. Hun er så nem og rolig. Emilia også har udstillet hende i barn-hund. Chloe har haft 1 kuld hvalpe.


Takira er rigtig kvik og lærenem. Hun er en energi-bombe, og en meget glad pige. Hun er meget social overfor sin familie og er hele tiden med hvor der sker noget. Hun er en bestemt dame der ved hvem hun kan lide og hvem hun ikke kan lide. Jeg har haft fornøjelsen af at udstille hende meget de første år af hendes liv. Hun har haft 2 kuld hvalpe hos os, men er nu pensioneret fra både udstilling og avl. Hun nyder livet hos mine forældre. 


Generelt er alle hundene meget glade og livlige, og som giver os mange lyspunkter i hverdagen!

Jeg elsker livet med dem!!!