Dato: 11-02-2019

Hailey har i dag været ovre på dyreklinikken for at blive scannet. Dyrlægen mente at kunne se 4 hvalpe. En scanning er mest for at konstatere drægtighed og at der er mere end en hvalp, det præcise antal kan ikke ses på scanning. Omkring den 1 marts tager vi over på klinikken igen og får hende røntgenfotograferet for at finde ud af præcis hvor mange hvalpe vi skal tage imod. Vi glæder os utrolig meget. 


Dato: 17-10-18

Mandag sagde vi farvel til vores elskede Yokiko. Vi vil savne og minde ham altid.

Yokiko flyttede ind hos os blot 1 mdr. efter vi flyttede hjemmefra og vi har været så heldige at have ham ved vores side i 11 år. Sammen har vi oplevet så utrolig meget. Han og jeg har gået utallige ture i byen, i skoven, ved stranden mm. Han har være med os i sommerhus hver år og ofte være med på besøg hos venner og familie.

Vi har gået til lydighed, Rally, Agility, Svømning, Ringtræning og være på 95 udstillinger sammen. Han har vundet rigtig meget i udstillingsringen og har gennem årene fået flere titler. Han har altid været den største fornøjelse og glæde at arbejde sammen med. En utrolig lærenem dreng!

Han har været med til 4 flytninger, taget imod 6 kuld hvalpe fra vores tæver, er selv blevet far til 3 kuld hvalpe. Han har været en utrolig tålmodig og kærlig hanhund overfor vores to tæver. Den bedste ven med Ziki i 9 år og de sidste to år både været en utrolig ven og legekammerat med Hailey. Begge piger kommer uden tvivl til at mangle ham.

Han har være ved min side gennem to graviditeter og været om vores børn med forsigtighed og kærlighed.

Han åbnede mine øjne for en fantastisk hunde-verden. Uden ham havde jeg ikke været hvor jeg er i dag.

Han var min største kærlighed, mit et og alt!

Tak for alt min ven, du vil altid være hos mig i mine tanker og i mit hjerte <3 Jeg elsker dig!


Dato: 22-01-18

Hailey har fået lavet patellaatest hos dyrlægen, med resultat 0/0 :-) Hun er fantastisk god til fremmede mennesker og stod bare og lovrede mens dyrlægen undersøgte hende. Og et kys fik han da også da der skulle tjekkes tænder :-) 


Dato: 02-10-17

Takira er blevet scannet drægtig i dag. Vi glæder os til at se hvor mange hvalpe hun gemmer på når vi 1 uge før termin får taget drægtighedsrøntgen. Hvalpene forventes at komme til verden først i november. Se mere på hvalpesiden.


Dato: 05-03-2017

Siden sidst:

Malik vores delehund er blevet far til sit første kuld hvalpe hos Kennel Inu-chubi. 5 sunde og raske hvalpe blev det til:-)

Hailey har været med på 3 udstilling og klare det fantastisk, udover gode bedømmelser og kritikker er hund en engel at have med. Hun elsker alle hun møder og nyder at hilse på forskellige mennesker og hunde på udstillingerne.

Takira startede udstillingsåret med en BIM placering og hendes 2 klub cert. Fortsætter foråret sådan tænker vi at hun først skal have hvalpe i starten af 2018, så hun kan få et helt udstillingsår i år uden afbrydelser.

Yokiko udstilles i veteran klassen, men da vi kan mærke at hane r ved at blive gammel kommer han kun med på Spidshundeklubbens udstillinger indtil videre. Han bllver 10 år til sommer. Han er eb fantastisk "onkel" til Hailey og leger dagligt med hende. Så der er ikke noget at sige til at han også er det mere træt for tiden. 

Ziki bliver 8 til sommer og er derfor gået på pension iforhold til at være avlstæve, hun har givet os 4 fantastiske kuld hvalpe, hvor af vi selv har beholdt 3 hvalpe (Takira og Malik fra kuld B og Hailey fra Kuld E). Der er hvalpe fra alle kuld som udstillies og vi elsker at følge dem alle! Fra Zikis kuld A er Kioko blevet udstillet meget med fine resultater og titler. Han er pt blevet far til 1 kuld smukke hvalpe. Lige nu gør han sig rigtig godt på agilitybanen. Han er som født til at blive en agilityhund.  En enkelt hvalp fra hendes kuld C sendte vi til Sverige (Roy), også han klare sig udover alle forventninger og skal være far til sit første kuld til somme oppe i Sverige. Og SIlke fra Ziki's kuld C udstilles også og er en utrolig smuk lille tæve. Så det er velfortjent at vores skønne Ziki nu skal nyde resten af hendes dage som en hyggehund :-)     


Dato: 10-01-2017

En lille opdatering om vores planer de næste måneder. Hailey som vi beholdte fra kuld E, er nu snart 4 mdr. Hailey er en fast del af inventaret på klinikken i dagstimerne og herhjemme er hun er raket om aftenen ;-) Ud over den ugentlige gang hvalpetræning, starter Hailey og jeg til Ringtræning på torsdag og hun er meldt til sit første skue samt udstilling i februar. Yokiko er delvist gået på pension, og vil i år ikke komme med på nær så mange udstillinger som sidste år. I stedet vil Takira blive Haileys udstillingspartner. Malik vores delehund forventer sit første kuld hvalpe med Lucca fra Kennel Inu-chibi, vi glæder os vildt til at se hvilke små hvide bamse de to har lavet. Ziki er ved at være ovenpå igen efter sidste kuld hvalpe og går og hygger sig med Yokiko og Hailey til daglig. Mange ting skal ske i år og vi glæder os til hver og en. :-) 


Dato 21-03-16

Takira har har til formiddag født 4 hvalpe. To tæver og to hanner. Alle hvalpe forventes reserveret :-) Følg med i Kukld D på deres side her: http://japansk-spids.dk/kuld%20d.html


Dato 09-03-16

Takira er flyttet hjem til os, hvor hun sal have sine hvalpe. Hun har fået taget drægtighedsrøntgen i dag, hvor hun er på 50. dagen. Røntgenbilledet viste at hunmed 90 % sikkerhed gemmer på 4 hvalpe:-) Følg med på Kuld D side her...


Dato: 15-02-16

Takira har været til scanning i dag. dyrlægen mente han min. kunne se 4 hvalpe på nuværende tidspunkt. Vi tager røntgen om ca 4 uger så vi mere præcist ved hvor mange hvalpe hun gemmer på.


Dato 06-01-16

Godt nytår til alle vores to og fire benet venner.

Vi glæder os til at se jer alle i 2016 :-)

Første gensyn med udstilling bliver den 14 febuar i Fredericia, hvor jeg skal have Yokiko og Malik fra kuld B med. Derudover kommer Silke fra kuld C og skal stille for første gang i baby klassen.


Dato 01-11-15

Herning udstilling i dag: Yokiko excellent med ck, BIK4 og DANSK VETERAN VINDER 2015(DKVV15) Takira excellent med ck, 2. bedste åbne tæve ud af 5 og 5. bedst i køn ud af 6...


Dato 03-10-15

Udstilling i Nørager i dag.

Takira: Very good, 3 placering.

Yokiko: Excellent med CK. 1 placering, Bedste veteran, Klub veteran cert, BIK3, BIS2-Veteran. OG er blevet Klub Veteran Champion i dag! med KLBVCH på stambogen. Er sååååå stolt af min hanhund!

Derudover deltog Yokiko i Juniorhandling med Sille, hvor de fik en 1 plads :-) Og i opdræt med Annie, hvor hun også fik en 1 plads på opdrættet.


Dato 17-18-15

Ziki har født 4 hvalpe. 2 hanner og 2 tæver. Følg dem her på hvalpe siden: Kuld C


Dato 08-09-15

Ziki har fået taget drægtighedsrøntgen og hun gemmer på 4 hvalpe. Vi glæder os til at tage imod disse om 10 +/- dage og håber alt går godt:-) Ziki har det rigtig godt lige nu. Fødekassen blev sat i soveværelset for 14 dage siden og Ziki bruger den meget til at sove i. Hvalpegården sættes op her en af dagene, så hundene kan vende sig til det, inden hvalpene kommer. 


Dato 24-08-15

Udstilling i fuglebjerg:

Lørdag: Yokiko excellent med ck. Bedste veteran med klub veteran cert. BIK1. BIR. BIS2-VETERAN og BIS2

Søndag: Yokiko excellent med ck, Bedste veteran med klub veteran cert og BIK4 samt BIS1-VETERAN

Jeg er så stolt af min dejlige hanhund, første gang vi stiller i Veteran(da han lige er fyldt 8), og så går han ind og bliver BIS2, BIS2VETERAN og BIS1VETERAN i denne weekend! Samt får de første 2 veteran club certer:-)   Dato 17-08-15

Ziki er scannet drægtig. Vi glæder os utrolig meget til at tage imod disse hvalpe, og ser frem til at være med til at forme første delen af deres liv :-)


18-07-15

Ziki og Kato har parret og vi håber på hvalpe i midten af september :)


21-06-15

jeg har haft den skønneste weekend på udstilling i Vejen med vores to unge hunde Malik og Takira... Birthe og Claus tog den lange vej fra Randers med Malik både lørdag og søndag, rigtig hyggeligt!

Resultater for weekenden: Lørdag: Malik Excellent, 2 plads, Takira Excellent, 2 plads. Søndag Malik Very good, 2 plads, Takira Excellent, 1 plads.

Jeg er meget stolt og tilfreds med de tos præstation i ringen. Det har været så godt at have en hel weekend i hundenes tegn! Elsker mit job som hundemor, kennelmor og handler i ringen...08-05-15

Vi er ved at planlægge parring omkring august mellem Ziki og Kato. Se mere på hvalpe siden.

Se flere billeder samt information om Ziki her og Kato her.

Dato 05-05-15

I denne tid har vi feriehunde på skift. Takira har lige været her nogle dage og lige nu er Malik her. Det er skønt at have de to unge hunde i huset.

Ziki hjælper med til natamningerne af Emilia. Alle hundene er blevet rigtig glade for vores lille nye familiemedlem. Især Takira puser og nuser om Emilia.11-04-15

Første udstilling efter vi har fået Emilia. Det gik rigtig godt. Jeg havde hjælp af min mor til at passe Emilia mens jeg udstillede hundene.

Takira fik Very Good, 2 placering og Yokiko fik excellent m. Ck, 1 placering og BIK2.
 
17-03-15

Siden sidst har vi fået en datter. Hundene tog godt imod hende fra dag 1. De er gode til at gå sammen med barnevognen og holder godt øje med hende når vi er inde :-)
06-12-14

Yokiko kan tilføje klub vinder 2014 (KLBV14) til stambogen, som årets mest vindende japanske spids hanhund. Samt vinder af Tu-san pokalen, for årets mest vindende japansk spids med Tu-san i blodet. Derudover er han også blevet årets Guldhund 4, dvs. den 4. mest vindene hund af alle racer i spids hunde klubben... Jeg er så stolt af min skønne hanhund!

25-11-14

Besøg af min kusines børn på 6 og 4 år. Ziki hyggede sig rigtig meget hele aftenen. En gang skøde hund - altid skødehund. :-)