Lidt om os:

 

Jeg er 30 år. Jeg arbejder som og er uddannet Aut. veterinærsygeplejerske med smådyr i speciale, samt med valgfri specialefag indenfor adfærd. Jeg er derudover også uddannet lydighedstræner ved DCH. Jeg træner hvalpehold i forår/sommer perioden.

Jeg bor i Vonsild i det sydlige Kolding sammen med min mand Mads der er 32 år og arbejder i bank.

Sammen har vi en datter, Emilia på 3 år.

 

Vi er så heldig at være ejere af 5 skønne japanske spidser. 

 

3 tæver:

Ziki, som jeg har hentet i Sverige

Takira, som vi selv har opdrættet og som er udstationeret og bor i Give

Hailey, som vi selv har opdrætter. Hailey bor hjemme hos os.

 

2 hanner:

Yokiko, som var vores første japanske spids

Malik, som vi selv har opdrættet og som vi ejer som dele hund, han bor i Randers.

 

Det er meget vigtig for mig, at mine hunde er glade, sociale og aktive. Bl.a. derfor har vi valgt, at udstationere Takira og Malik, så vi er sikker på de for den opmærksomhed og træning som de har brug for.

Jeg sørger for, at træne med hundene(Hailey, Ziki og Yokiko) så meget som jeg kan. Derudover kommer de med mig alle steder for, at se så meget forskelligt som muligt.

 

Jeg udstiller på alle de udstillinger der er her i Jylland og på Fyn (ved DKK og SPK). Engang i mellem bevæger vi os også over på den anden side af broen for, at deltage i udstillinger på Sjælland.

Det er også blevet til et par udstillinger i udlandet. Hvor Yokiko har opnået titlen International Champion.

 

Lidt om hundene:

 

Yokiko er en meget social hund, han er meget nysgerrig og vil gerne hilse på alle de dyr vi møder.

Han er en meget intelligent hund, som hurtigt lærer nye ting, og som meget gerne vil lave noget hele tiden.

Yokiko er verdens største kælepot, han elsker at hygge, lege og nusse. Han er mors dreng og følger mig overalt.

 

Ziki elsker at sidde på skødet og snakke selvom hun tit at ved at dø af varme. Hun er meget stille og rolig.

Hun er utrolig glad for andre hunde og meget loyal overfor de mennesker hun kender. Hun vil meget gerne snakke med dem vi har på besøg både fremmede som velkendte. Hun nyder at være ude hele tiden.

 

Hailey er mit hjertebarn. Med en hård start på livet har hun udvilket sig til en utrolig ung pige! Hun er meget kærlig og imødkommende og elsker alle hun møder mennesker som dyr. Hun er fuld af energi og med hvor der sker noget. Hun er nem at have med alle vejne da hun er udadvendt og altid er glad samt hurtigt tilpasser sig omgivelserne. Hun elsker at komme med i bilen og hente vores datter fra børnehaven.

 

Takira er rigtig kvik og lærenem. Hun er en energi-bombe, og en meget glad pige. Hun er meget social overfor sin familie og er hele tiden med hvor der sker noget. Hun eren bestemt dame som bestemmer når flokken er samlet. Jeg har fornøjelsen af at udstille hende og hun er meget tit på besøg samt bliver passet hos os. Når hun har hvalpe er hun hos os hele tiden.

 

Malik er en meget rolig og kærlig hund. Han er lærenem og vil gerne samarbejde. Han elsker at være ude og kan bruge flere timer på terrassen. Han tilpasser sig hurtigt sine omgivelser og er meget glad for andre hunde. Han er rigtig god til fremmede og elsker at snakke. Jeg har haft fornøjelsen af at passe ham når Birthe og Claus har været på ferie og jeg har udstillet ham de første par år. Malik holder pause fra udstillingsringen, og nyder sit liv som familie og avls hund.

 

Generelt er alle hundene meget glade og livlige, og som giver os mange lyspunkter i hverdagen!