Japansk spids Hvalpe

En japansk spids hvalp fra os:

Det er meget vigtigt for os at hvalpene er vel socialiseret når de skal herfra. Den største prægningsperiode er fra hvalpene er 3 til 12 uger gamle.  

Hvalpene vokser op inde i vores hjem, og bliver på den måde påvirket af alle dagligdags rutiner, lyde mm. Når hvalpene er gamle nok kommer de så meget ud i haven som muligt, så de lære at gøre sig rene udenfor.

Vi forventer at man som kommende ejer af en af voress guldklumper tager min 14 dages ferie i forbindelse med at I får hvalpen hjem. Så I kan træne renlighedtræning og alene hjememtræning.

Vi får besøg af børn, unge og ældre. (derudover vokser de op med vores datter på 1,5 år).

De bliver lydtrænet i nytår via lydtrænings cd.

Hvalpene kommer med ud og køre i bil flere gange(mellem 10-20 gange inden de flytter) og i hundevogn så de for set og hørt forskellig slags trafik.

 

Hos os er det ikke bare en hund man får, men et blivende familiemedlem.

Derfor bruger jeg meget tid på, at høre ind til jeres hverdag, familiesammensætning og ønsker til en kommende hund. 

Det er meget vigtigt for os, at I er trygge ved at købe hvalp fra vores kennel og ønsker derfor, at I kommer og besøger os så I kan møde hundene og se de omgivelser hvalpene vokser op i, inden vi sammen beslutter, om en af vores hvalpe skal flytte hjem til netop jer.

Vi forventer at kommende hvalpekøbere kommer og besøger hvalpene min. 2 gange inden hvalpen skal flytte.

Vi hjælper med alt, hvad man som hvalpekøber måtte have brug for omkring pelspleje, fodring, træning, udstilling, adfærd mm. både før og efter man har fået sin hvalp hjem.

 

Alle hvalpe er med DKK stambog. De bliver chippet, vaccineret(DHPPIL), samt får ormekur. Derudover giver vi alle hvalpe en pille med Nexgard Spectra den dag de flytter hjemmefra, så de er dækket mod lopper og flåter den første måned når de flytter.

Når de skal ud i deres nye hjem, får de et tæppe, noget legetøj, et halsbånd(som de er vandt til at gå med), En hvalpemappe med gode råd mm. godbider og tyggeben, samt en hvalpepakke med det foder de er vandt til at få.


Derudover får alle børnefamilier et hæfte med fra "Hej Hund" som fortæller, vejleder og guider forældre i hvordan børn omgås hunde mm. Denne tager udgangspunkt i forskellige hverdags situationer. 


Vi håber på løbende at høre fra vores hvalpe når de er flyttet ud i deres nye liv, og bliver utrilig glade for billeder mm.


God prægning, socialisering og miljøtræning starter her og fortsætter hos hvalpens nye familie!

Tidligere kuld:


Klik på det enkelte kuld for at komme ind på Kuldets egen side.

Vi har ingen hvalpeplaner lige nu


Er du/I interesseret i en japansk spids hvalp fra os, er du/I meget velkommen til at skrive til mig på mail: camilla@japansk-spids.dk

Fortæl gerne lidt om Jer selv og hvorfor I ønsker en japansk spids.